Opbrengstberekening

Als u overweegt zonnepanelen aan te schaffen, wilt u natuurlijk weten hoeveel stroom de panelen in uw situatie zullen gaan produceren, zodat u weet in hoeveel jaar u uw investering terug kunt verdienen.

Een paneel van 255Wp zal in Nederland onder gunstige omstandigeheden grofweg 240kWh per jaar produceren. Dat is een gemiddelde over meerdere jaren, want het aantal zonuren is niet elk jaar precies hetzelfde. Wat de daadwerkelijke opbrengst in uw geval gaat worden, is afhankelijk van de orientatie van de panelen ten opzichte van het noorden (dus de orientatie van uw huis), de hoek ten opzichte van de horizon (de hellingshoek van uw dak), eventuele schaduw en het rendement van de inverter.

Wij maken graag gratis en vrijblijvend een berekening van de te verwachte opbrengst in uw specifieke situatie. Daarbij houden we rekening met de orientatie van uw huis, de hellingshoek van uw dak, eventuele schaduw van omliggende gebouwen en het gemiddelde aantal zonuren per jaar.

Om de berekening te kunen maken, hebben we uw adres nodig. De ingevulde gegevens zullen uitsluitend voor het maken van de berekening gebrukt worden. Uw adres wordt niet aan een mailinglijst toegevoegd en zal zeker niet aan derden worden doorgegeven.